Samtalsterapeuten Anna-Theresé Hernqvist

I den här bloggen ska jag idag skriva ett inlägg om det som berört min psykiska hälsa, och om möjligheten till att få hjälp genom samtalsterapi i Trollhättan. Ibland blir det bara för mycket av det mesta. Vi är väl alla olika sårbara för stress och yttre påfrestningar. För egen del är jag en rätt så känslig person, jag tar lätt åt mig och blir nog ganska så lätt ledsen även om jag oftast inte visar detta utåt. Nu har jag befunnit mig i en jobbig process, Min kille har lämnat mig efter flera år och jag känner mig som en dörrmatta. Eller snarare kände mig ska jag väl säga, för jag har börjat på samtalsterapi i Trollhättan. Nu får jag tala med en utomstående person, en kvinna och en samtalsterapeut som heter Anna-Theresé Hernqvist. 

 

Anna-Theresé Hernqvist är beteendevetare och samtalsterapeut. Hon vänder sig till alla som bor i eller omkring Uddevalla, Vänersborg eller Trollhättan och som är i behov av samtalsterapi. Hon vill att alla som vänder sig till henne ska kunna må bra. Hon är utbildad och mycket bra på att lyssna. Hon har fått mig att se ljuset igen, och hon har fått mig att inte längre känna mig som en dörrmatta. Jag får med hennes hjälp lära mig att sätta upp små delmål i mitt liv, och att också se hur mina egna beteenden ligger till grund för det allra mesta. Jag tycker det vore bra om fler personer fick upp ögonen för denna samtalsterapi här i Trollhättan. Vi har nog alla sådant vi kämpar med och lider av, och det är många gånger bättre att vända sig till någon utomstående som dessutom är professionell, än att belasta vänner och bekanta med en massa problem.